• Team Building


 • Un program de team building necesita un set special de aptitudini in conducerea si promovarea acestui tip de event. Primul ingredient pe care Step Up Events il are in vedere este proiectarea unui astfel de eveniment si apoi  livrarea intr-o forma finala impecabila catre Dumneavoastra.Aproape orice activitate din cadrul unui corporate team building este potrivita pentru aproape orice problema abordata intr-un team building. Multe dintre activitatile propuse de noi conduc la rezultate particulare si produc rapoarte pozitive la final, in acord cu scopurile urmarite de firma Dumneavoastra - comunicare, incredere, rezolvare a problemelor, luarea deciziilor, cooperare vs. competitie.

  In mainile unor profesionisti, ca cei pe care firma noastra vi-i pune la dispozitie, toate aceste probleme raportate vor fi aplicate in conformitate cu problemele reale cu care echipa companiei Dumneavoastra se confrunta.

  Strategia noastra se va cristaliza in momentul in care va vom impartasi viziunea asupra evenimentului: alegerea atenta a locatiei si configurarea acesteia, in Bucuresti sau oriunde in Romania, asigurarea echipamentului audio si video, cateringul si bauturile "on-time" necesare oricarui event, ghidarea atenta si exacta a participantilor dupa un program bine pus la punct si, binenteles realizarea unui raport complet.

  Step Up Events va invita sa parcurgem impreuna filosofia pe care ne bazam proiectele, modul in care investigam probleme din firma Dumneavoastra si exactitatea rapoartelor pe care vi le oferim la final.

 • Galerie foto 'Team Building'
 • team1 team2 team3 team4 team5 team6 team7 team8 team9 team10 team11 team12 team13 team14 team15 team16 team17 team18
Produse populare
cel mai recent eveniment
 • nunta The Godfater
 • nunta The Godfather
 • nunta The Godfather
 • Nunta Irina & Laur
 • Nunta oganizata si planificata conform tematicii stabilite cu wedding planner-ul agentiei, si anume tematica Godfather sau Nunta Anii 30'- Mafia Italiana! Toate decorurile au fost stabilite cu mirii,...
"Multumim foarte mult pentru calitatea serviciilor si ma bucur ca am cunoscut niste oameni profesionisti si nu în ultimul rând amabili si educati."
Cristian Talanga, Prodecan Universitatea din Bucuresti / Facultatea de Geografie