• Conferinta de presa


 • Strategia planificarii unui eveniment este totul!

  O conferinta de presa isi atinge potentialul maxim numai in momentul in care este organizata impecabil, de la A la Z.

  Echipa Step Up Events va realiza un proiect al evenimentului din firma Dumnveavoastra, plecand strategic de la scopul pe care doriti sa-l atingeti, parcurgand, in sens invers, fiecare pas al event-ului si asigurandu-se ca fiecare detaliu este pus la punct.

  Rezultatele optime ale unei conferinte de presa sunt o prioritate, ca si reducerea, pe cat posibila a costurilor organizarii evenimentului.

  Politica noastra este de a face mai mult decat o simpla prezentare a locatiei in care va lua loc event-ul: Locatia conteaza! Step Up Events va va ajuta sa gasiti amplasamentul corespunzator, care va gazdui cel mai bine strategia Dumneavoastra de proiect, obiectivele acesteia si binenteles constrangerile legate de bugetul evenimentului.

  Nu uitam ca succesul unei Conferinte de Presa tine de prezenta cat mai numeroasa a jurnalistilor si a invitatilor potriviti, care sa asigure vizibilitate in presa si in cadrul stirilor de pe canalele mass-media. Alaturi de lista Dumneavoastra veti avea acces la contactele numeroase, pe care firma noastra le-a stabilit de-a lungul timpului.

  Locatiile cu care Step Up Events colaboreaza beneficiaza de sali ultramoderne in incinta hotelurilor de 4* si 5*, sau sunt locatii strict axate pe organizare conferinta de presa. Dotarile fiecarei sali sunt: ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare, microfoane, markere, notes, accesorii birotica pentru invitati, acces internet de mare viteza. 

  Salile au o capacitate pornind de la 15 participanti pana la 800 de participanti. Va asteptam cu o cerere concreta si Step Up Events va va conduce catre alegerea perfecta pentru organizarea conferintei de presa. 


   

 • Galerie foto 'Conferinta de presa'
 • organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa organizare conferinta presa

Evenimente Conferinta de presa

Produse populare
cel mai recent eveniment
 • buchet mireasa, buchet nasa, rochie mireasa la comanda
 • buchet cununie civila
 • prezidiu floral, gaspou
 • Nunta Mihai & Olimpia
 • Mihai & Olimpia : un cuplu absolut minunat, ce emana fericire si dragoste in jurul lor!!! Step Up Events se bucura ca a avut privilegiul de a participa pe deplin la organizarea, planificarea, decorul...
"Ca Software Development Manager pot spune ca ma caracterizeaza rigurozitatea, respectarea termenelor in procesul de creare si livrare al unei solutii, fie ea si de alta natura decat software, dar mai ales calitatea in orice serviciu pe care il realizez sau cu care intru in contact. Step Up Events indeplineste in mod absolut toate aceste conditii!" Ne sunt parteneri de mult timp si cu siguranta ne vor fi alaturi multa vreme de acum inainte!"
Daniel Damian, Software Development Manager - Codesphere